Ik zoek kinderopvang/ peuterschool

Kinderopvang
Bent u op zoek naar kinderopvang? Dan zijn u en uw kind(eren) bij Kindcentrum de Klister van harte welkom. Wij verzorgen naast onderwijs namelijk ook kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Deze opvang biedt voor kinderen een plek om met elkaar te spelen, gevarieerde activiteiten te doen en zich spelenderwijs te ontwikkelen. Ieder kind is uniek en heeft een eigen ritme waarin hij/zij zich plezierig voelt. Ons aanbod is erop gericht om kinderen van alle leeftijden uitdaging en plezier te bieden in een veilige en vertrouwde omgeving.  

Welke opvangvormen bieden wij aan? 
U kunt op Kindcentrum de Klister op doordeweekse dagen van 7.30 – 18.00 uur terecht voor kinderdagopvang (0 tot 4 jaar), peuteropvang (2 tot 4 jaar), voor – en naschoolse opvang (4 tot 13 jaar) en vakantieopvang. Naast structurele opvang kunt u van al deze opvangsoorten ook op flexibele en/of incidentele basis gebruik maken. Daarnaast faciliteren wij ouders bij het combineren van werk- en zorgtaken door het bieden van ontbijtservice. Klik hier voor meer informatie over onde opvangvormen.

Rondleiding en aanmelden 
Wilt u een kijkje komen nemen bij onze opvanglocatie? Dan kunt u contact opnemen met de directeur van het kindcentrum, Hetty Sibbald, telefoonnummer 0599-613864, of via mailadres kinderopvang.klister@ckcdrenthe.nl. Wilt u uw kind(eren) direct aanmelden? Dat kan. Ga daarvoor naar de pagina 'Aanmelden'. U kunt ook contact opnemen met de backoffice van de kinderopvang van CKC Drenthe, tel. 0592-409865 of mail kinderopvang@ckcdrenthe.nl.  

Ons kindcentrum maakt onderdeel uit van stichting CKC Drenthe – onderwijs en kinderopvang 

Positieve beoordeling
De Klister wordt periodiek geïnspecteerd door GGD Drenthe. Deze inspecties zijn positief. Hieronder vindt u de meest recente inspectierapporten: